• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Орган з сертифікації семян буде визначено в Україні найближчим часом
    Опубликовано: 2016-04-09 12:30:00

    Міністерство аграрної політики і продовольства України протягом тижня має визначитися з тим, хто буде сертифікувати насіння. Про це заявив голова Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів Володимир Лапа, повідомила прес-служба відомства.

    За його словами, до Держспоживслужби функція сертифікації насіння не потрапила. «Це пов'язано з тим, що з 1 листопада вступають в силу зміни до закону про насіння і садивний матеріал. Там передбачено, що сертифікацією опікуватиметься організація, підконтрольна Мінагропроду. Швидше за все, це буде бюджетна установа в сфері підпорядкування міністерства», - уточнив В. Лапа.

    "При цьому у Держпродспоживслужбі залишаються функції державного контролю в сфері насінництва, оскільки коли сам сертіфікуєш і сам себе контролюєш, логіка втрачається», - зазначив керівник служби.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.