• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києвi з 16 по 18 вересня вiдбудеться конференцiя на тему «Ефективне управління агрокомпаніями»
    Опубликовано: 2015-09-14 15:57:24

    Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та агенція AgriEvent запрошують Вас обговорити питання ефективного аграрного виробництва під час VI Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями», яка відбудеться 16-18 вересня 2015 року.

    Мета заходу – обговорення основних аспектів і проблем управління аграрним бізнесом в широкому колі представників сектору.

    Ключові теми 2015 року:

    - Які трансформації очікують аграрні холдинги протягом наступних п'яти років? Чи буде скорочуватися цей сегмент підприємств? Як агрохолдинги будуть будувати і розвивати свій бізнес?

    - ГМО або «чиста» соя. Стрімке нарощування виробництва сої загострює питання вибору, яким шляхом рухатися Україні.

    - Топ-10 найбільш невдалих управлінських рішень в історії агрохолдингів в Україні

    - Як зміняти менталітет колгоспу. Скільки крадуть в агрохолдингах і як вибудовують систему безпеки провідні підприємства.

    Ключові спікери заходу:

    Харальд фон Вітцке

    Всесвітньо відомий аграрний економіст, професор Університету ім. Гумбольдта (Берлін, Німеччина) і керівник Інституту міжнародної аграрної торгівлі та розвитку з 1994 року, голова Гумбольдтського форуму з питань продовольства і сільського господарства (Humboldt Forum for Food and Agriculture, HFFA).

    Ауреліо Павінато, генеральний директор, SLC Agricola, Бразилія

    Пан Ауреліо Павінато має величезний досвід роботи в технічному плануванні сільськогосподарських культур та нових інвестиційних проектах, координації виконання і планування сільськогосподарських проектів і технічної оцінки сільськогосподарських полів. Пан Павінато - дипломований агроном-інженер Федерального університету де-Санта-Марія, а також має ступінь магістра і доктора в галузі грунтознавства Федерального університету Ріо-Гранде-ду-Сул.

    Дата: 16-18 вересня 2015 року

    Місце: Фермонт Гранд Готель Київ, (м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1)

    З питань участі у конференції звертайтеся, будь ласка, за телефонами: +380 44 236-21-10, +380 44 236-21-13 або електронною поштою conference@agrievent.com.ua.


     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.