• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аналіз та шляхи оптимізації агрологістики в 2015році
    Опубликовано: 2015-05-18 15:39:39

    14 травня в Києві в отелі HYATT REGENCY відбувся Третій Всеукраїнський Форум Асоціації Аграрних Перевізників України (ААПУ) – Аналіз та шляхи оптимізації агрологістики в 2015році.

    В рамках Форуму було створено робочу площадку для взаємодії агрохолдингів, агроперевізників та компаній-представників аграрної інфраструктури для обговорення питань оптимізації та здешевлення логістичного обслуговування збору, доставки, переробки та зберігання аграрної продукції напередодні початку сезону уборочної кампанії 2015року.

    “Основний висновок, який зробили учасники Форуму – це необхідність впровадження триєдиної логістичної системи агрохолдинг – агроперевізник – елеватор та здійснення попереднього планування, операційного перепланування в період уборочної кампанії та аналіз досягнутих результатів. Адже саме ці заходи впливають на оптимізацію агрологістичної системи збору та розподілення продукції й здешевлення витрат на логістику”, - наголосила президент ААПУ Кучерова Яніна Володимирівна.

    Експертами панельної дискусії виступли партнери Асоціації аграрних перевізників України – представники компанії “Укрлендфармінг”, де вже є успішний досвід розробки та впровадження стратегії триєдиної агрологістичної системи та впроваджений власний цілодобовий єдиний координаційний центр із диспетчирезації логістичних процесів.

    Під час заходу були продемонстровані результати роботи Асоціації Аграрних перевізників України із агроаналітики та моделювання розрахунку використання власного та стороннього транспорту, що є важливими елементами планування ресурсів під час уборочної кампанії як для агрохолдингів, так і для агроперевізників.

    Учасники Форуму ААПУ підтримали пілотний проект “Ефективні рішення взаємодії агрохолдинг – агроперевізник”, який передбачає стратегічне планування агрологістики, інтеграцію учасників єдиної агрологістичної системи, оперативне перепланування транспорту для підвищення економічної ефективності діяльності агрохолдингів.

    В цьму році було вперше здійснена оцінка роботи учасників агрологістичної системи та складений рейтинг найкращих компаній як серед агрохолдингів, так й серед агроперевізників. “Найкращим агроперевізником” 2014 року стало підприємство “Транс- сервіс –1”, а почесну позицію “найкраща агрологістика 2014” отримала компанія “Астарта – Київ”.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.