• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українським аграріям розкажуть про можливості та інструменти для виходу на ринок ЄС
    Опубликовано: 2014-11-21 15:53:45

    25-28 листопада у трьох містах України (Харкові, Запоріжжі та Львові) відбудуться практичні семінари для представників регіонального бізнесу та підприємств агропромислового комплексу, які зацікавлені експортувати свою продукцію на перспективні ринки Європейського Союзу. 

    Організатори: Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та координатори Інформаційної кампанії «Сильніші разом!».

    Мета заходу: надання комплексної інформації та практичних рекомендацій українським аграрним компаніям – потенційним експортерам на ринок ЄС.

    Ключовими питаннями семінару є процедура та необхідні кроки для виходу на ринок ЄС, дозвільні документи, митні процедури, якість та ланцюжок постачання продукції. Тренінги проводять досвідчені галузеві експерти (європейські та вітчизняні) та представників українських компаній, що вже мають досвід виходу на ринки ЄС.

    Модератор: Тарас Качка, в.о. Президента Американської торгівельної палати в Україні.

    До участі запрошені: представники посольств, консульських установ держав-членів ЄС та місцевих органів влади, а також координатори Інформаційної кампанії «Сильніші разом!».

    Графік проведення семінарів:
    25.11.2014: м. Харків (Конференц зала стадіону «Металіст»: вул.Плеханівська, 65, станція метро «Спортивна»);
    26.11.2014: м. Запоріжжя (готель «Інтурист»: просп. Леніна, 135);
    28.11.2014: м. Львів (готель «Жорж»: пл. Міцкевича, 1).

    Орієнтовна тривалість заходів: 9.00 – 17.30

    Контактна особа:
    Марія Голуб
    Комунікаційний координатор
    Інформаційна кампанія «Сильніші разом!»
    +38(050) 902 09 38
    +38(093) 182 16 32
    maria.golub03@gmail.com
    press@strongertogether.org.ua

    Інформаційна кампанія «Сильніші разом!» (Stronger Together information campaign) – проект, метою якого є інформування громадян України щодо переваг посиленої співпраці з Європейським Союзом та використання можливостей, пов’язаних з Угодою про асоціацію між Україною та ЄС. Визначені проекти кампанії здійснюються за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.