• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань запрошує до участі в медіа-заході
    Опубликовано: 2014-11-12 11:14:33

    Національний прес-клуб з аграрних і земельних питань запрошує Вас взяти участь в офіційній церемонії запуску Програми партнерства між Департаментом кредитування розвитку Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та пятьма кредитними спілками України. Цей захід відбудеться у пятницю, 14 листопада 2014 року, з 11:00 до 13:00, в приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська, 33).

     

    На заході місія Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні та пять партнерських кредитних спілок Україниучасників програми: Анісія (Львів), Вигода (Стрий, Львівська область), Громада (Херсон), Народна довіра (Херсон) та Харківська каса взаємодопомоги (Харків) представлять інформацію про Програму партнерства.

     

    На заході виступить Директор Місії USAID Джед Бартон. Очікується, що в заході візьмуть участь представники Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Національного банку України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства фінансів України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Посольства Королівства Нідерланди, Американської торгової палати, Європейської бізнес асоціації, Міжнародної фінансової корпорації, Американсько-Української ділової ради, Національної асоціації кредитних спілок України та Всеукраїнської асоціації кредитних спілок.

     

    У рамках Програми партнерства виділяється до 6 мільйонів доларів США для фінансування аграрного сектора у Львівській, Херсонській та Харківській областях. Важливість цієї 8-річної програми обумовлена обмеженістю фінансових ресурсів для сільського господарства, яке є одним з ключових секторів економіки. Фінансування за програмою Департаменту кредитування розвитку USAID (DCA) українським кредитним спілкам надається вперше.

     

    Про прес-клуб

    Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань створений при Українському освітньому центрі реформ (УОЦР), який у agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.