• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗБОРИ ЛІДЕРІВ ФЕРМЕРСЬКОГО РУХУ
    Опубликовано: 2014-07-25 19:42:09

     

    11 вересня 2014 року, під час проведення сільськогосподарської виставки «ФЕРМЕР УКРАЇНИ - 2014» відбудуться Всеукраїнські збори лідерів фермерського руху.

             На збори запрошуються голови обласних та районних Асоціацій фермерів, голови сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, власники особистих селянських господарств та небайдужі до подальшого розвитку фермерства селяни.

             Головною метою Зборів є проведення з головами районних Асоціацій фермерів обговорення проблемних питання в діяльності господарств, вивчення шляхів адаптації фермерської продукції до умов Європейського ринку, ознайомлення з міжнародними програмами технічної допомоги в сільському господарстві, ознайомлення з сучасними технологіями альтернативної біоенергетики та газозаміщення.

             Окремим питанням буде стояти обговорення пропозиції по проведенню ювілейного XXV зїзду Асоціації      фермерів та приватних землевласників України в лютому 2015 року (пропозиція Ради провести цей зїзд в Палаці Україна за участі не менше 3000 делегатів).

    На зборах селяни будуть мати змогу поспілкуватися з представниками органів влади, керівництвом Мінагрополітики, Кабінету міністрів та Верховної Ради України, які будуть запрошені на цей захід. Будуть розглянуті питання діяльності фермерських господарств в сучасних умовах (шляхи енергозаміщення російського газу, біоенергетика,  екологічне землеробство як шлях до зменшення використання мінеральних добрив, умови для виходу сільськогосподарської продукції на європейські ринки, кооперація – як шлях до стабільності на зерновому ринку, тощо).

             Під час роботи виставки будуть проведені конференції, семінари та круглі столи з питань біоенергетичних технологій, екологічного землеробства та впровадження технологій по відновленню родючості грунту, капельного зрошення, рибництва в умовах закритих водойм, фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників Державою та міжнародними фінансовими організаціями.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.