• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Броньовані двері
    Опубликовано: 2014-07-11 13:49:12

    Моя будівля – це мій захист, це місце де я можу почувати себе спокійно. Для того, щоб мій дім був надійним, перш за все, мені потрібні хороші двері. Ось кілька порад, як правильно вибирати металеві двері. По-перше треба звернути увагу на товщину металу. Надійні двері повинні бути товщиною металу не менш ніж 3 мм. Хороші броньовані двері в Києві http://mirdverei.kiev.ua/ua/ мають не менш ніж два замки та надійну систему ригелів. Дверні ригелі – це металеві трубки, які виходять з дверей у момент закриття замків і надійно фіксують двері.

    Конструкція дверної коробки може бути замкнутою чи навпаки. Замкнута дверна коробка виготовлюється з кількох металевих профілів, зварених між собою, а не замкнута – має лише один різаний профіль. По друге, купуючи броньовані двері треба також звернути увагу на ущільнювач. Від має велике значення при шумо- та тепло обміні з навколишнім середовищем. Ущільнювач повинен бути по всьому периметру дверей, а також при замкнених дверях не має бути ніяких щілин.

    Окрім захисної, не менш важлива естетична функція дверей. Адже кожен хто, звертає увагу на зовнішній вид дверей, може скласти власну думку про тих людей, які живуть за нею. Двері броньовані мають бути виготовлені з екологічно чистих матеріалів, які не приносять шкоди здоров’ю людини. Окрім цього, вони повинні мати добрі антидеформаційні властивості, жорстку конструкцію, не боятися пожежі. Якщо двері треба встановити з виходом на вулицю, то разом з краскою їх треба ще вкривати антикорозійними речовинами.

    Не треба також жаліти грошей, коли мова йде про такі важливі речі, як захист власної оселі. Справжні броньовані двері від компанії «Мир Дверей» mirdverei.kiev.ua мають бути виготовлені з двох листів міцної сталі, згідно з правилами технологічного процесу. В якості наповнювача повинна бути використана пожежостійка мінеральна вата. Внутрішня сторона дверей не виконує захисну роль, тому вона частіш за все виготовлюється з імітацією структури деревини, МДФ накладки. Останній варіант передбачує вибір будь-якого кольору та малюнку. Колір можна вибирати, судячи з кольорів в інтер’єрі. Для додаткового захисту на двері має кріпитися спеціальна прокладка для того, щоб двері щільно закривалися. Вона також захищає від потрапляння частинок пилу з вулиці та під’їзду.

    Двері вхідні броньовані від компанії mirdverei – це не лише полотно і короб. Міцними та надійними їх робить кожна деталь, починаючи від запорних механізмів і закінчуючи ретельно виміряною геометрією. 

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.