• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • О чем сегодня сокрушаются украинские аграрии
    Опубликовано: 2014-02-13 00:03:39

    За нинішнього температурного режиму на півдні їх треба підживлювати

    Стан озимих в Україні значною мірою добрий і задовільний. Про це в інтерв’ю «Урядовому кур’єру» повідомив в.о. міністра аграрної політики та продовольства
    «Агрометеорологи кажуть, що можуть бути значні втрати через льодяну кірку у східних та північно-східних областях. Стан озимих значною мірою добрий і задовільний. За нинішнього температурного режиму на півдні їх треба підживлювати. Цю роботу вже розпочато, і на сьогодні підживлено майже 200 тисяч гектарів озимих. Щодо сходу, то там температура знижувалася до нижчої за критичну, але поки що результати проб і моніторингу посівів досить оптимістичні. Звісно, нинішня відлига нам не на користь, бо, по-перше, можуть вдарити морози і з’явиться кірка, по-друге, побоюємося, щоб не почалася рання вегетація. Але сподіватимемося на те, що погода нам сприятиме й надалі», сказав Присяжнюк.

    agravery

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.