• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинские конфеты снова «завернули»
    Опубликовано: 2014-02-09 03:39:31

    29 січня 2014 року на внутрішніх митних пунктах РФ почалася тотальна перевірка української продукції і введені додаткові критерії по спрацьовуванню ризиків при ростаможуванні продукції з України.

    Росія в чергове закрила свої кордони для українських виробників.Обмеження почали діяти з 6 лютого 2014 року. Повідомлення про це надійшло від Луганської регіональної торгово-промислової палати.

    Підтверджена інформація про повернення на митну територію України транспортних засобів з продукцією торгових марок "АВК", "Конті", а також продукції ВАТ "Миронівський хлібопродукт", - сказано в повідомленні.

    При цьому претензій до якості продукції, що ввозиться у представників ФМС Російської Федерації - немає.

    У переліку продукції українських підприємств, ввезення яких буде обмежений, згадуються товари торгових марок "АВК", "Конті"("Конті" пов'язують з народним депутатом від фракції ПР Борисом Колесніковим).

    Серед іншого під заборону потрапили товари "Миронівського хлібопродукту".

    Обмежено також і ввезення українського вугілля виробництва ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит" (холдинг ДТЕК належить бізнесменові Рінату Ахметову).

    "Росіяни пояснюють, що це пов'язано з питаннями безпеки проведення Олімпіади в Сочі", - повідомляє торгово-промислова палата.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.