• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинские аграрии за месяц потеряли около 7%
    Опубликовано: 2014-02-08 23:48:03

    З початку політичної кризи в країні кожен українець збіднів пропорційно девальвації гривні, тобто на 6,5%. Про це на прес-конференції сказав економічний експерт Андрій Новак.

    А.Новак зазначив, що сьогодні політичне протистояння і політична криза в Україні визначають ситуацію на валютному ринку.
    “Вже не економічні фактори, а виключно політичний фактор гострої політичної кризи визначає ситуацію на валютному ринку, зокрема у формі девальвації гривні. Чим довше в часі триватиме політична криза, тим глибшою буде девальвація гривні, адже девальвація відбувається щодня”, – сказав експерт.

    Він також зазначив, що оскільки більшість українців отримують зарплати, пенсії та соціальні допомоги в гривнях, в банківській системі більшість депозитів теж гривневі, то девальвація гривні безпосередньо зменшує доходи і активи українців.

    “На скільки відсотків девальвувала гривня, рівно на стільки ж відсотків збіднів кожен українець. На сьогодні, з початку політичної кризи, гривня девальвувала вже на 6,5%. Це означає, що на сьогодні кожен українець збіднів на 6,5%”, – додав А.Новак.

    finance.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.