• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Что происходит в Украине с выплатой пенсий
    Опубликовано: 2013-12-21 22:51:39

    Пенсійне забезпечення – вічна діра в бюджеті та ганебно мізерна пенсія українців: такі, на жаль, реалії. І хоч пенсія залежить від стажу та окладу, навіть пропрацювавши сорок і більше років від держави можна отримати небагато. Кожна надбавка – 5, 7, 10 і щонайбільше – 50 гривень, що ситуацію далеко не рятує. Приблизно на ті ж таки 50 гривень зріс з 1 грудня і стандартний розмір виплати. Це повязано зі збільшенням прожиткового мінімуму із 894 гривень до 949, тобто заледве на 6 відсотків при очевидній інфляції. Однак навіть цю надбавку отримають далеко не всі.

    Міні–надбавка до пенсії очікувала українців цього місяця. З першого грудня виплати зросли на кількадесят гривень, втім і на це розраховувати можуть далеко не всі. Чергове покращення не стосуватиметься працюючих пенсіонерів і тих, хто про своє звільнення особисто не повідомив до єдиного вікна.

    Працюючих пенсіонерів, окрім традиційного звернення по перерахунок що два роки, чекає ще один сюрприз: про звільнення з роботи їм необхідно повідомляти до відділу Пенсійного фонду особисто. З яких причин система не звіряє дані автоматично, працівники на місцях пояснити не можуть. Натомість радять звертатись до єдиного вікна. Кажуть: тут вам і роз’яснять, і скаргу приймуть, і чим зможуть допоможуть, і надбавку, звісно, призначать, однак – лише в межах закону.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.