• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Самый крупный инвестор разочаровался в Украине
    Опубликовано: 2013-12-21 06:33:22

    Європейський банк реконструкції та розвитку оприлюднив заяву щодо обсягу подальшого фінансування України, причому в документі йдеться про питання корупції та важливість проведення структурних реформ. Банк також налаштований уважно придивитися до наслідків домовленостей Києва з Москвою, досягнутих 17 грудня ц.р.

    ЄБРР визначить обсяг фінансування України виходячи з привабливості інвестиційного клімату в країні. Про це йдеться в заяві банку, де також сказано, що в ЄБРР продовжать оцінювати наслідки досягнутих домовленостей України з Росією, оскільки точні умови договорів ще не відомі.

    «Обсяг фінансування угод у приватному секторі буде, значною мірою, залежати від бажання інвесторів працювати в Україні, а це, в свою чергу, залежатиме від того, чи зможе країна добитися значного поліпшення інвестклімату», – йдеться в заяві ЄБРР.
    На думку ЄБРР, в Україні повинні серйозно підійти до питання корупції, а також повинні усвідомлювати важливість проведення структурних реформ, необхідних для залучення інвестицій.

    Після підписання низки домовленостей в Москві, 17 грудня, серед іншого, Росія заявила про намір придбати українських євробондів на суму 15 млрд дол. Урядом України було схвалено випустити дворічні облігації зовнішньої державної позики з терміном погашення в грудні 2015 року на 3 млрд дол.

    Нагадаємо, що ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. На 30 листопада 2013 банк надав українським проектам понад 8,7 млрд євро.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.