• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинским предприятиям не оставили выбора
    Опубликовано: 2013-12-18 23:52:51

    Системною кризою називають експерти стан справ у країні зараз. Тривати вона без втручання може аж до президентських виборів 2015 року, наголошує політолог Володимир Фесенко.

    Обмін експертними думками відбувся на засіданні круглого столу "Український форум". Фахові економісти, замість шукати виправдання, радять вітчизняним підприємцям переходити на технічні регламенти ЄС і перейматися переоснащенням своїх підприємств. "Наступний рік не буде виключенням із попередніх років. За будь-яких варіантів, рухаємося ми Європу, чи беремо якусь паузу. Ніхто не зробить за Україну її домашнє завдання – ані Європа, ані Москва, ані Міжнародний валютний фонд", - зазначив виконавчий директор фонду Блейзера Олег Устенко. "Протягом десятиріччя, знаючи, що переходити на міжнародні стандарти потрібно, цього не робив.

    І не збирається робити зараз. Але без того, щоб не зробити нашу продукцію такою, що відповідає європейським стандартам, на європейський ринок вас ніхто не пустить", - пояснив економічний експерт Борис Кушнірук.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.