• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему «Укрзализныця» терпит миллиардные убытки
    Опубликовано: 2013-12-17 22:54:57

    Збитки "Укрзалізниці" від пасажирських перевезень у січні-листопаді 2013 становили майже 6 мільярдів гривень, у тому числі в приміському сполученні - 3,2 мільярда гривень.

    Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу відомства.

    "Збитки від пасажирських перевезень за січень-листопад 2013 становили майже 6 млрд гривень, у тому числі в дальньому сполученні - більше 2,7 млрд гривень, у приміському сполученні - більше 3,2 млрд гривень", - йдеться в повідомленні.

    За даними "Укрзалізниці", однією з ключових причин збитку залізниць від пасажироперевезень є постійний дисбаланс між витратами і доходами від перевезення пасажирів.

    У січні-листопаді цього року витрати залізниць становили майже 12 млрд гривень, а доходи від цих перевезень отримані лише в розмірі 6 млрд гривень.

    Як повідомлялося, "Укрзалізниця" в січні-листопаді поточного року недоотримала 402 млн гривень від місцевих бюджетів за перевезення пасажирів пільгових категорій.

    За 11 місяців 2013 залізничники перевезли пасажирів пільгових категорій на суму 578,6 млн гривень, а компенсацію отримали в розмірі 176,6 млн гривень (31%).

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.