• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські соя і ячмінь вийдуть на китайський ринок вже наступного року
    Опубликовано: 2013-12-16 21:30:00

    З наступного року українські соя і ячмінь вийдуть на китайський ринок, повідомляє прес -служба Міністерства аграрної політики і продовольства.

    Відповідні фітосанітарні протоколи сьогодні підписали аграрний міністр Микола Присяжнюк з представниками Генеральної адміністрації нагляду за якістю, інспекції і карантину Китайської Народної Республіки.

    «Експортний потенціал України постійно зростає. І ринок Китаю дуже привабливий для України з точки зору розширення поставок зернових та олійних», ― сказав глава вітчизняного аграрного відомства.

    За словами Миколи Присяжнюка, підписання е протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог по експорту вітчизняних сої та ячменю на китайський ринок стало ще одним кроком для розширення товарообігу між двома країнами.

    « Завдяки підписанню протоколів збільшиться частка вітчизняної сільгосппродукції в загальному товарообігу КНР. Крім того , ці документи будуть сприяти реалізації китайсько-українських інвестиційних проектів в аграрному секторі України. Також хочу відзначити, що наступного року продовжиться підготовка протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог по експорту ріпаку та пшениці з України в Китай», ― додав міністр.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.