• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинские аграрии ожидают огромных потрясений
    Опубликовано: 2013-12-15 03:03:35

    Я даже не хочу слышать о том, чтобы лишать аграрный сектор той небольшой государственной поддержки, которую мы даем

    Українські аграрії занепокоєні підписанням угоди про асоціацію з ЄС.

    Сільгоспвиробники бояться, що відтак не зможуть продавати свою продукцію в Європі, бо вона не витримає конкуренції. Зокрема, молоко та м'ясо від приватних домогосподарств. Селяни впевнені: на них чекають суворі критерії до виробництва, а грошей на технічне переоснащення немає.

    Про це під час зустрічі вони заявили прем'єр-міністру Миколі Азарову. У свою чергу керівник уряду зауважив: саму угоду змінювати не будуть, а ось умови на час перехідного періоду намагатимуться зробити вигіднішими для вітчизняних виробників.
    Микола Азаров, прем'єр-міністр України:

    - Давайте договариваться. Во-первых, кредит около 20 миллиардов, и на нормальных условиях. Я даже не хочу слышать о том, чтобы лишать аграрный сектор той небольшой государственной поддержки, которую мы даем. Потому что дотации в странах Европы, у наших ближайших соседей, поляков, в других странах, выше.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.