• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Откуда в Украину придет новый поток инвестиций
    Опубликовано: 2013-12-13 07:21:51

    Для України в умовах балансування між Росією і Євросоюзом вигідно мати третього великого гравця. Це забезпечить Києву більше простору для маневру.

    Про це заявив заступник директора Інституту політики Китаю Ноттінгемського університету ( Великобританія ) Чженсюй Ван. «Насправді , я вважаю , що для економіки України вигідно мати третього великого гравця. В іншому випадку вона повинна вибирати між ЄС і Росією. А це дуже складна позиція для Києва — завжди намагатися балансувати між цими двома сторонами » , — сказав він. Цим гравцем , на його думку , може стати Китай . Експерт констатує , що співпраця з Піднебесної дає Україні більше простору для маневру.

    « Піднебесна забезпечує новий джерело інвестицій для українського ринку. Ось чому український уряд вірно своєму прагненню співпрацювати з Пекіном » , — додав Чженсюй Ван.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.