• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Что происходит с пенсиями в Украине
    Опубликовано: 2013-12-10 23:19:23

    З 1 грудня в Україні підвищено розмір мінімальної пенсії.

    Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» написав Прем'єр-міністр України Микола Азаров, - повідомляє офіційний веб-сайт М. Азарова.

    «Хочу повідомити, що для 1 млн. 620 тис. пенсіонерів, які отримують мінімальні пенсії, з 1 грудня щомісячна виплата збільшиться на 55 гривень. Будуть підвищені надбавки, які залежать від розміру мінімальної пенсії», - зазначив він.

    Микола Азаров ще раз наголосив, що блокування держустанов під час демонстрацій у столиці ускладнило роботу органів, а тому питання нормалізації графіку соцвиплат із 10 грудня ускладнилося.

    За його словами «блокування роботи державних установ, насамперед, Уряду та Міністерства фінансів, завадило повністю вирішити питання з виплатою затриманих соціальних допомог до 10 грудня.

    Це саме те, про що я попереджав: дії безвідповідальних політиканів приносять шкоду ні в чому не винним людям», - зазначив Голова Кабміну.

    Державне казначейство вже перерахувало 800 млн. грн. на виплату допомоги з безробіття, тимчасової втрати працездатності, допомоги по пологах та іншим категоріям пільговиків.

    Прем'єр-міністр наголосив, що «робота державних органів має бути стабільною і послідовною» і запевнив, «що, незважаючи на екстремальні умови, що склалися в країні, Уряд виконує взяті на себе зобов'язання».

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.