• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Украины появился еще один способ получить деньги от МВФ
    Опубликовано: 2013-12-07 08:03:51

    Євросоюз пропонує виконати умови для отримання грошей МВФ через спеціальну Раду реформ і євроінтеграції, а не Кабмін. Про це пише польська газета Reczpospolita з посиланням на джерела в колі переговірників.

    Як пише видання, таку пропозицію українській стороні зробили глави МЗС Польщі Радослав Сікорські та Швеції Карл Більдт, які поки неофіційно представляють ЄС в Україні.

    Європа пропонує Україні повернутись до переговорів щодо асоціації і виконати умови МВФ для отримання фінансової допомоги.
    "Президент і уряд не хочуть цього робити (виконувати умови МВФ – ред.), бо остерігаються, що опозиція використає це для політичних атак", - пояснив співрозмовник видання.

    Тому Сікорські і Більдт пропонують владі України створити спеціальну Раду реформ і євроінтеграції, яка б прийняла потрібні зміни.
    "Ми запевнили уряд і людей президента, що ми в силі отримати підтримку опозиції для цієї ініціативи і гарантій, що вона не буде нападати на уряд за економічні реформи", - розповіло джерело.

    Видання також нагадало, що Янукович не зміг отримати очікуваних грошей від Китаю і від співпраці з ЄС його тепер може відвернути лише президент Росії Путін.

    Як відомо, Віктор Янукович у п'ятницю уже завершив свій малоуспішний візит до Китаю і прилетів до Сочі для переговорів з Путіним.

     

    Источник

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.