• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинская экономика подверглась страшной неоправданной панике
    Опубликовано: 2013-12-07 00:19:31

    Роман Шпек, старший радник Альфа-банку(Україна),член ради НБУ, радник Президента України дав рекомендацію на цей час не втрачати голову.

    «Єдина загроза зараз – це паніка, а не економіка. На жаль,напруження політичної ситуації в країні знову призводитьдо появи в суспільстві чуток відносно надійностібанківських депозитів і можливої різкої девальваціїгривні. Ці чутки самі по собі безпідставні, – сказав він.

    За словами банкіра, стан економіки не ідеальний, але перестав погіршуватися. Уряд розрахувався по валютних боргах 2013 року.

    «Тому, якщо прочитаєте чиїсь міркування про швидкий дефолт України, рекомендую просто перестати їх читати. Дефолту найближчими місяцями просто технічно не може статися.Що стосується чуток про швидку девальвацію, пропонуюзгадати 2012 рік. Тоді ситуація на валютному ринку була ще більше напруженою: котирування досягали 8,30 гривень за долар. Частина населення піддалася паніці і втратила високий дохід по гривневих депозитах, а у кінці року за долар вже давали 8,03, – резюмував Р Шпек.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.