• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Украине существенно подорожают импортные фрукты
    Опубликовано: 2013-12-05 08:23:37

    Заяви прем'єр-міністра Миколи Азарова про можливу дестабілізацію валютного курсу внаслідок проведення демонстрацій по всій країні можуть привести до зростання вартості імпортних фруктів і овочів.

    "Будь-яка дестабілізація політичної ситуація впливає, насамперед, на наші економічні показники, в тому числі і на валютний курс. Втрата курсової стійкості, валютної стабільності не тільки підвищення витрат наших виробників, але і підвищення витрат бюджету: нам більше треба буде платити за зовнішніми зобов'язаннями", - заявив чиновник.

    Після таких заяв компанії-імпортери вже почали більш обережно підходити до формування замовлень на поставки імпортних фруктів і овочів, і використовувати більш високий курс при розрахунку ціни їх реалізації.

    Деякі рейтингові агентства прогнозують, що курс гривні впаде до 8,5-9 за 1 долар ще до Нового року. Саме на такий курс і орієнтуються зараз імпортери.

    Затримок з поставками фруктів та овочів наразі немає.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.