• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему Украина не может производить нормальное масло
    Опубликовано: 2013-12-02 23:22:36

    В даний час 50% споживаної масложирової продукції в Україні вітчизняного виробництва, в той час як у Росії та Казахстані даний показник трохи нижче.

    Вказану тенденцію 27 листопада у своєму виступі на міжнародній конференції «Масложирова промисловість-2013» у Києві зазначила глава департаменту GFK Group GFK Ukraine Марина Забарило.

    «При цьому як в Україні, так і в Росії та Казахстані серед споживачів масложирової продукції немає тенденції до покупки більш дешевих продуктів. Якщо покупець буде впевнений в якості, він готовий заплатити за нього більше», — підкреслила експерт.

    Говорячи про динаміку зміни цін на масложирову продукцію в зазначених державах в I-III кварталах цього року, Забарило зазначила , що зростання цін склало в середньому 4,5% в порівнянні з показниками аналогічного періоду 2012 року.

    «При цьому за перші 9 місяців 2013 року в Україні відзначається зростання споживання масложирової продукції, на відміну від Росії та Казахстану, де споживання знизилося», — уточнила експерт.

    agravery

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.