• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинские аграрии снова побили мировые рекорды
    Опубликовано: 2013-11-30 07:22:15

    На частку п'яти провідних українських компаній-експортерів соняшникової олії в даний час припадає 30% світового обсягу експорту даної продукції.

    Про це 27 листопада в своєму виступі на міжнародній конференції «Масложирова промисловість-2013» заявив голова правління ПАТ «Креатив Груп» Юрій Давидов, пише АПК -Інформ.

    Він також зазначив, що в найближчі роки обсяги зовнішніх поставок української соняшникової олії збережуться на досить високому рівні, а до традиційних напрямків експорту даної продукції (країни Європи та Близького Сходу) додадуться Китай та Індія.
    «Тенденція збільшення обсягів поставок української соняшникової олії в Китай та Індію проглядається дуже чітко. Так, якщо за підсумками 2011 року Китай закупив лише 40 тисяч тонн даної подукції з України, то з початку поточного року цей показник склав 390 тисяч тонн», — підкреслив він.

    Що стосується Індії , за його словами, в даному напрямку в 2011 року було експортовано 717 тисяч тонн соняшникової олії, а з початку 2013 року — вже 1,15 мільйонів тонн.

     

    agravery

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.