• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему Украина никогда не сможет достичь евростандартов
    Опубликовано: 2013-11-27 00:07:21

    Для переходу української економіки на європейські стандарти необхідно не менше 20 мільярдів на рік, а в цілому до 2017 року приблизно 160 мільярдів потрібно. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю українським телеканалам, передає УНН.


    “Це (підписання угоди — ред.) не вступ України в Європейський Союз, і Україна не буде долучена до європейських фондів. Нас там не буде”, — зауважив В.Янукович.


    Він підкреслив, що протягом тривалого часу Україна вела переговори на різних рівнях з різними структурами Європейського Союзу в торгово-економічних питаннях, питаннях енергетики.


    “Будь-які переговори, які ми вели, були спрямовані на те, щоб підійти в хорошій формі. Тобто, Україна, перш за все, повинна мати достатній економічний ресурс для імплементації цієї угоди”, — наголосив Віктор Янукович.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.