• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украина посмеялась над подачками от ЕС
    Опубликовано: 2013-11-24 22:58:03

    Українські експерти порахували, що на модернізацію виробництва Україні знадобиться не менше 150 млрд євро.

    Прем'єр-міністр Микола Азаров назвав компенсацію в розмірі 1 млрд євро, яку Євросоюз пообіцяв Україні для проведення модернізації виробництва для роботи в умовах зони вільної торгівлі з ЄС "допомогою жебракові на паперті". Про це глава уряду заявив в інтерв'ю російському Першому телеканалу.

    "Що таке мільярд євро? Це нічого. Це допомога жебракові на паперті", - вважає Азаров. Зазначимо, що за розрахунками українських експертів, розмір, необхідний українським підприємствам для модернізації під норми виробництва ЄС, становить від 150 до 165 млрд євро. На думку європейського комісара з питань розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле, така сума є спекулятивною. У свою чергу Азаров заявив, що комісару Фюле необхідно ознайомитися з розрахунками українських експертів.

    Водночас прем'єр побачив ймовірність підписання асоціації з ЄС у 2014 році.

    Нагадаємо, 21 листопада Кабмін ухвалив рішення призупинити процес підготовки до євроінтеграції. Угоду попередньо планувалося підписати на Вільнюському саміті "Східного партнерства" 28-29 листопада.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.