• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украине пророчат банкротство в случае срыва Соглашения с ЕС
    Опубликовано: 2013-11-20 00:03:06

    Сьогодні Україна впевнено рухається до фінансово-економічного краху і не підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом приведе до того, що ніхто не захоче давати кредити українському уряду, що в підсумку приведе країну до банкрутства.
     
    У цьому впевнений Володимир Горбач, політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва.
     
    "На превеликий жаль, зараз Україна рухається до фінансово - економічного краху і невдача або провал Вільнюського саміту призведе до того, що ніхто в світі не захоче українському уряду давати грошей в кредит. Це означатиме, що обидва геополітичних гравців - Російська Федерація і Європейський Союз - можуть просто взяти паузу і почекати, поки уряд України стане банкрутом у своїй економіці.
    І з банкрутом будуть поводитися як з банкрутом: розпродадуть власність за балансовою вартістю, на запчастини - це найгірший сценарій з усіх можливих. Особисто я вважаю, що на цей момент він може стати досить реалістичним, якщо український уряд дограється до того, що Угода про асоціацію з Європейським Союзом не буде підписано", - упевнений експерт.

     

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.