• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинским фермерам готовят аграрную революцию
    Опубликовано: 2013-11-16 07:03:11

    Серйозні стратегічні реформи в аграрному секторі повинні забезпечити максимально сприятливі умови для розвитку кожного суб’єкта господарювання. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час виступу на урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства.
     
    «Ми орієнтовані на серйозні стратегічні реформи в аграрному секторі. Їхня мета - забезпечити максимально сприятливі умови для розвитку кожного суб’єкта господарювання», - сказав Глава держави.
     
    На його переконання, товаровиробник має бути «економічно вмотивований» постійно підвищувати якість продукції.
     
    Як зазначив Глава держави, пріоритетним завданням в аграрному секторі є відновлення зрошувального сільського господарства на Півдні країни. «Це відкриває можливості розширити виробництво зернових на 10 млн тонн на рік», - підкреслив він.
     
    Вкрай необхідним, за словами Президента, є якнайшвидше вдосконалення інфраструктури й логістики вітчизняного аграрного ринку, виведення їх на європейський рівень.
     
    «В умовах глобальної економічної нестабільності та обмеженості фінансових ресурсів держава буде підвищувати ефективність підтримки аграрного виробництва», - сказав Віктор Янукович.
     
    Він додав, що пріоритетами державної політики будуть підтримка тваринництва, створення умов для органічного виробництва, розвитку фінансового й технічного лізингу, підтримка фермерських господарств, сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

     

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.