• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В украинские поля хотят закопать еще больше денег
    Опубликовано: 2013-11-16 00:48:27

    Реформи в АПК та залучення нових інвестицій - на цьому держава зосередиться у розвитку аграрного сектору.

    Це на урочистих зборах до Дня працівників сільського господарства заявив президент Віктор Янукович. За його словами, нині слід вдосконалити законодавство, яке б дозволило залучити в галузь більше інвестицій. А ще глава держави закликає ефективніше використовувати державну підтримку для розвитку тваринництва та фермерських господарств. Стратегічним завданням він назвав відновлення зрошувального сільського господарства на півдні країни. Це дозволило б на 20 відсотків збільшити збори зернових культур. Нині Україна не лише повністю забезпечена сільгосппродукцією, а й збільшує її продаж за кордон. Успіхи галузі мають стати запорукою благополуччя самих селян.

    Віктор Янукович, Президент України:

    - Високі економічні показники українського сільського господарства мають дати відповідний соціальний ефект, стати основою для підвищення добробуту селян і джерелом для всебічного розвитку сільських територій. Селянин, який своєю самовідданою працею забезпечує зростання аграрної галузі, повинен мати нормальні житлові та побутові умови, повноцінне медичне обслуговування, якісну освіту для своїх дітей.

     

    Источник

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.