• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинские земли захватят китайские компании
    Опубликовано: 2013-11-12 00:13:49

    Китай сьогодні, як виглядає, зробив ставку на те, аби захопити Україну, як він вже по суті захопив деякі країни Африки, Азії та Латинської Америки. Один із механізмів, які використовує для цього комуністичний Китай – це захоплення орних сільськогосподарських земель.
     
    Як відомо, засоби масової інформації вже повідомляли, що Україна збирається віддати Китаю в оренду 3 млн. га сільгоспугідь строком на 50 років. Про це повідомляв «ІТАР -ТАРС» , посилаючись на газету « Хуаньцю шибао». За даними ЗМІ , угода підписана між Синьцзянським виробничо - будівельним корпусом і українською компанією KGS Agro. Як стало відомо, на першому етапі китайській стороні будуть передані в оренду 100 тисяч га в Дніпропетровській області. Надалі площа орендованих територій , у тому числі в Херсонській області та в Криму , досягне 3 млн. га.
     
    Тепер ця інформація стає достатньо вірогідною, тому що з’явились повідомлення, які можуть підтвердити дане припущення. Зокрема, стало відомо, що Американський інвестиційний фонд Franklin Templeton, до якого причетний мільярдер Марк Мобіус, скупив облігації зовнішньої державної позики України на суму 5 млрд. доларів, які були розпорошені, і сконцентрував у своїх руках. Виникає питання: з якою метою він це зробив?
     
    У розвиток того, що нам вже відомо, можна висловити версію, що готується масштабне захоплення українських унікальних земель з боку комуністичного Китаю. Для цього, наприклад, може бути застосований механізм, коли Китай викупить ці облігації у Franklin Templeton, зрозуміло, що вже дорожче, ніж 5 млрд., і пред’являє їх для погашення українському уряду. Очевидно, що в уряду грошей для погашення цих облігацій немає, але в такому випадку вони повинні бути чимось матеріально забезпечені. Таким чином, Китай може отримати 3 млн. га наших земель. Далі Китай завезе  сюди свою техніку, посівний матеріал з вмістом ГМО і починає їх тут застосовувати. Але зрозуміло, що в такому випадку на цих землях уже не працюватимуть українські селяни, а китайці. Вони сюди будуть завезені у необхідній кількості, можливо кілька мільйонів, і почнуть розмножуватись і займати життєвий простір української нації. Тоді українці остаточно перетворяться на біомасу, для цього їм продають горілку, пиво, тютюн і показують на олігархічних телеканал безглузді шоу, щоб люди не замислювалися над реальним життям, яке відбувається навколо. Чи в цьому полягає мета Януковича, Азарова, Арбузова та українофобів на зразок Табачника?
     
    Україна, згідно із моєю моделлю цивілізаційних зіткнень є якраз класичною країною сірої зони, у якій Китай почав формувати свій базовий цивілізаційний геоекономічний анклав для подальшої експансії в інші країни. Те саме зараз, до речі, відбувається і в Білорусії, де такий китайський анклав формує диктатор Лукашенко. Отже, якщо наше припущення вірне, то правлячий режим Януковичу готує підґрунтя для масштабної окупації України з боку китайців. І питання полягає в тому, чи українська нація спроможна дати відсіч узурпаторам, які готують нашестя нової орди на Русь-Україну?

     

    Олег Соскін, професор, директор Інституту трансформації суспільства

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.