• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Украине проблемы с сахаром
    Опубликовано: 2013-11-10 07:34:56

    З початку року і станом на 8 листопада Україна виробила 702,7 тисяч тонн бурякового цукру, що вдвічі менше, ніж станом на аналогічну дату попереднього сезону. Про це повідомляє прес -служба профільної асоціації «Укрцукор».
     
    Згідно із повідомленням, до зазначеної дати цукрові заводи прийняли на переробку 6,7 мільйонів тонн цукрових буряків, з яких переробили 5,5 мільйонів тонн.Переробкою цукру на звітну дату в Україні займаються 38 заводів, тоді як до 4 листопада 2012-го буряк переробляли 63 підприємства. В асоціації уточнили, що така кількість заводів і буде виробляти цукор до кінця поточного сезону.
     
    8-го листопада в урядовій прес-службі повідомили, що об’єктивних причин для підвищення цін на цукор в Україні немає. Станом на 1 листопада на продовольчих ринках середні роздрібні ціни по Україні на цукор становили 6,70 гривень за кілограм.

     

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.