• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украина обречена и будет кормить китайцев
    Опубликовано: 2013-11-08 03:03:38

    Китай щорічно буде нарощувати споживання зерна, а Україна — його виробництво, що робить її привабливої для експорту в Піднебесну.
    Таку думку висловив генеральний директор інвестиційно-банківської компанії European Capital Management, члена Ділової Ради «Україна-Китай» Вадим Браіловский.
     
    «Згідно з інформацією ООН Україна здатна прокормити 600 млн чоловік і створити продовольчі бази в період продовольчої кризи у світі. Тому Китаю з населенням 1,3 мільярди чоловік стратегічно важливе співробітництво з Україною», — відзначив він.
    У зв’язку із цим експерт привітав активізацію Міністерства аграрної політики й продовольства в напрямку співробітництва з Китаєм, повідомляє «ПІК».
     
    У рамках цього співробітництва, на його думку, першим істотним досягненням стало підписання торік контракту про поставки української кукурудзи в обмін на кредит в 3 млрд доларів від Експортно-імпортного банку Китаю.
    Одержувачем даного кредиту стала Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ), на даний момент уже ведуться відвантаження українського зерна на ринок азіатської країни.

     

    agravery

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.