• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинских аграриев снова оставили «за бортом»
    Опубликовано: 2013-10-31 00:33:23

    “Стратегія розвитку аграрного сектору економіки України на період до 2020 року” приймалася Кабінетом міністрів України без участі громадських інститутів та селян. Про це заявив президент Союзу сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів Іван Томич, передає кореспондент УНН.

    “Це перша програма, яку я пам’ятаю в історії новітньої України, яка приймалась і не обговорювалась громадськими організаціями, яка не обговорювалась місцевими громадами, яка не обговорювалась в рамках громадської ради при Міністерстві аграрної політики та й інших громадських інституціях і, фактично, без участі цих інституцій приймалась урядом”, — зазначив І.Томич.
    Водночас діяч наголосив, що кооперативники робитимуть все, щоб такі документи включали пункти стосовно розвитку об’єднань фермерів, приватних землевласників та українського села загалом.

    "Ми, однозначно, пропонували і пропонуємо, і будемо робити все можливо, щоб складовою цієї програми ми отримали сільськогосподарську обслуговуючу кооперацію, її розвиток, розвиток українського села і сільської місцевості в Україні",- резюмував він.

    www.e-news.com.ua/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.