• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В ужасном состоянии украинской экономики обвинили погоду
    Опубликовано: 2013-10-27 03:47:34

    На економічному становищі України негативно позначилися ускладнення торгівлі з країнами Митного союзу, погана кон’юнктура для українських товарів і несприятливі погодні умови. Про це повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Уряду.
    “Підбито підсумки роботи економіки за дев’ять місяців поточного року. Держстат оприлюднив статистику, яка показала, що у вересні позначилися певні негативні тенденції. Незважаючи на те, що Уряд робив все можливе, щоб нівелювати вплив поганої кон’юнктури для українських товарів та ускладнення в торгівлі з країнами Митного союзу, зупинку нафтохімічної галузі та негативний вплив несприятливих погодних умов, які призупинили майже на місяць польові роботи – все це позначилося на роботі економіки”, – вважає М.Азаров.
    Голова Уряду наголосив, що ми маємо справу з дуже складним збігом негативних факторів. Затяжний спад попиту на українські товари на традиційних ринках та зменшення ціни на товари українського експорту всі останні три роки супроводжується руйнівним для цілих галузей нашої економіки впливом найвищої в Європі ціни на газ.

    “Між тим, дію глобальних негативних факторів посилили введені нашими партнерами по Митному союзу зовнішньоторговельні обмеження для вітчизняних підприємств металургійного комплексу (виробництво труб), харчової промисловості (виробництво м’яса великої рогатої худоби, молочної продукції, кондитерських виробів) і машинобудування (виробництво легкових автомобілів і вантажних вагонів)”, – сказав М.Азаров.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.