• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кто виноват в развале украинской экономики
    Опубликовано: 2013-10-23 23:51:10

    Прем’єр -міністр України Микола Азаров роз’яснив причини розвалу української економіки. На його думку , в цьому винні українські політичні сили і напруга у відносинах з країнами Митного союзу , повідомляє видання « Сегодня».
     
    Ті негативні фактори , які виникли на початку осені в економіці України , в першу чергу пов’язані з поганими погодними умовами , а також з виниклим напругою при торгівлі з країнами Митного союзу. Про це Микола Азаров сказав , на засіданні Кабінету міністрів. Ще Азаров підкреслив , що зараз просто сталося збіг вкрай негативних факторів для нас. Попит на вітчизняні товари знаходиться в стані затяжного падіння на тих ринках , де ми традиційно мали хороший обсяг продажів. А ще відбувається падіння цін на українські товари , що йдуть на експорт. А найвища серед європейських країн ціна на газ просто руйнує цілі галузі економіки .
     
    Він нагадав своїм політичним опонентам , які звинувачували уряд мало не в світової рецесії , що саме на них лежить відповідальність за створення настільки негативних умов для економіки країни. Ще Микола Азаров додав , що дія цих чинників було посилено , коли країни Митного союзу ввели обмеження на продукти української металургії , машинобудування та продуктів харчування (м’яса ) , молока і кондитерських виробів. Прем’єр -міністр підкреслив , що курс гривні вже півроку стабільний щодо інших валют .
     
    На його думку , не можна відпускати курс , поки громадяни не будуть повністю довіряти економічній політиці держави . Про це він сказав , виступаючи на Першому національному телевізійному каналі. Він заявив , що для підвищення довіри населення до політики Кабінету міністрів і до самій гривні людям потрібно показувати стабільність національної валюти , нехай навіть шляхом деяких втрат в золотовалютних резервах держави . За його словами , Національний банк і Кабінет міністрів України дуже тісно співпрацюють , між ними цілком нормальні відносини , що і дозволяє тримати курс стабільним. Азаров сказав , що з керівником Національного банку він спілкується як мінімум раз на день , а буває , і по кілька разів за день.
     
    Також Микола Азаров зазначив , що курс гривні не відчуває серйозних коливань і стабільний уже півтора року. Курс гривні формує потенційну висхідну хвилю С, відзначають експерти факультету онлайн-навчання торговельній системі Masterforex -V. Найближчі важливі рівні опору розташовані на рівні максимумів 8,2066 і 8,2256 , а підтримки — на рівнях Півот МФ 8,1577 і мінімуму 8,0503 .

     

    newsone

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.