• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему украинские фермеры терпят огромные убытки
    Опубликовано: 2013-10-21 07:32:01

    Кандидат від опозиційних партій по 194 виборчому округові Микола Булатецький, який займається вирощуванням кукурузи, відзначає те, про що бояться говорити інші фермери: ранні зернові скуповують за безцінь, а пізні зернові приносять збитки з причини неможливості існуючих елеваторів забезпечити прийом та зберігання зерна.

     

    Про це Микола Іванович відзначає в своєму повідомленні на сторінці у соціальній мережі "Фейсбук": " Особлива осінь із постійними дощами таки створила проблемну ситуацію в нашому сільському господарстві. Сьогодні пшеницю купують по 1500 гривень за тонну, гречку по 2500, а це значить, що урожай як пшениці, так і гречки збитковий. Найбільша проблема з кукурудзою. З відрахуванням послуг елеватора, тонна кукурудзи коштує близько 900 гривень. Черги на елеваторах величезні, машини стоять по дві доби. При тому, що собівартість кукурудзи висока, маємо ще й додаткові серйозні затрати. 70-центнерний урожай – це вже збиток, тільки за урожайності 100 центнерів з гектару можна мати певний прибуток.

     

    У зв’язку політичними процесами й проблемами, дякую сім’ї, яка по-серйозному включилася у сільськогосподарські роботи. Слава Богу, маю сина-господарника, який продовжує батькову справу. Але з завтрашнього дня і Максим Булатецький включається в політичну кампанію, так як він Центральним штабом «Батьківщини» призначений керівником виборчого штабу. Уже завтра ЦВК повинно зареєструвати мене кандидатом в народні депутати."

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.