• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кто в Украине будет самым крупным производителем свинины
    Опубликовано: 2013-10-18 23:43:14

    Компанія Seaboard Foods (сіборд фудс) у співпраці з українським аграрним холдингом Кернел планують збудувати найбільший в Україні свинокомплекс розрахований на утримання до 400 тисяч голів свиней одночасно, - повідомляє видання Форбс. Вартість проекту може скласти до 700 млн. доларів. Експерти кажуть, американці приїдуть з сучасними технологіями і змусять українських виробників або модернізуватися, або йти з ринку.

    «Ці підприємства з появою такого великого гравця стануть менш конкурентоздатними. А можливо і такий виробник зможе і замінити якусь частку виробництва малоефективних підприємств продукцією вищої якості і меншої собівартості», - прогнозує гендиректор Центру підвищення ефективності у тваринництві Микола Бабенко.

    Нове підприємство планують розмістити у харківській області, де вже відібрані і підготовлені до конкурсу земельні ділянки загальною площею 2000 га.

    radio24.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.