• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аналитик: не понимаю людей, которые меняют гривну на доллар
    Опубликовано: 2013-10-10 00:52:40

    Фінансовий аналітик і керівний партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман вважає, що українська гривня забезпечена реальною економікою, чого не скажеш, наприклад, про американський долар. Найман радить українцям тримати заощадження саме в національній валюті.
    Про це він заявив в ефірі телеканалу БТБ.
    "Я не розумію... українців, які заробляють у гривні, потім міняють на долар, потім йдуть у магазин, знову міняють долар на гривню - втрачають один раз, втрачають два рази, ще й не заробляють процентні ставки. Але це, думаю, час уже виправляє, і вже ось 13-й рік дуже показовий, що люди нарешті привчаються заробляти в національній валюті", - сказав Найман.
    Коментуючи фінансову та політичну ситуацію в США, аналітик зазначив: "Насправді, США - банкрут. Вони тримаються тільки завдяки вірі решти світу, в тому числі й українців, у долар. А якщо віра зникає? Українська гривня забезпечена реальною економікою, ми заробляємо її. Американський долар забезпечується повітрям". Він додав, що в цій ситуації виграють ті, хто тримав гроші в гривнях, а не в доларах.
    На думку Наймана, заощадження в гривні та гривневі депозити дають можливість убезпечити себе від фінансових несподіванок. Він радить не просто тримати кошти у національній валюті, а й заробляти на гривневих депозитах. "Використовуйте високі депозитні ставки. При цьому не потрібно розмінюватися на дрібне... Я зазвичай роблю 12-місячний депозит. Вони найвигідніші, і від осені до осені це максимум, що ви можете отримати з гривневих депозитів - ви заробите максимум. І переживете набагато краще, ніж більшість американців, ці турбулентні часи", - наголосив економіст.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.