• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему на украинцев уже давно махнули рукой
    Опубликовано: 2013-10-09 22:53:15

    Під час складання рейтингу враховувався наменьший рівень середніх статків на одного дорослого жителя країни. Україна виявилась однією з найбідніших кріїн СНД поряд з Молдовою та Білоруссю.

    Рівень середнього статку в Україні не досягнув 5 тис. доларів на людину. В цю категорію країн також потрапили Індія, Болівія та більшість країн Африки.

    Серед країн СНД найвищий показник має Туркменістан з результатом 25 -100 тис. доларів на одну дорослу людину. Росія ж отримала середній рейтинг, опинившись у категорії держав з показником 5-25 тис. доларів.

    Найзаможнішими виявились швейцарці з 513 тис. доларів у середньому на одного дорослого жителя. За ними йдуть Австралія (403 тис. дол.), Норвегія (380 тис. дол.) та Люксембург (315 тис. дол.).

    Експерти також зробили висновок, що не дивлячись на складну економічну ситуацію у світі, середній рівень статку дорослої людини зріс і тепер складає рекордні 51,6 тис. дол.

     

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.