• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украину накроет повтор кризиса 2008 года
    Опубликовано: 2013-10-04 23:31:56

    Ми вже неодноразово аналізували ті чи інші нововведення уряду Азарова-Арбузова та Національного банку, які призводили лише до погіршення фінансово-економічної ситуації в Україні, або ж свідчили про некомпетентність і непрофесіоналізм керівництва держави.
    Ще одне таке нововведення правлячого режиму полягає у тому, що суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють у сфері торгівлі і необладнані терміналами для розрахунків картками, будуть штрафувати. Отже, Національний банк, як виглядає, хоче примусити всіх розраховуватися картками. Чи може це означати, що в Україні вже надруковано стільки готівкової гривні, що вона тисне на всю систему?
    З другого боку, надходять повідомлення про те, що клієнти Укрексімбанку не можуть із зарплатних карток зняти готівку у банкоматах. Третій тривожний сигнал полягає у тому, що вчора, 3 жовтня, в Ощадбанку, не вистачило грошей, щоб утримувати курс долара на міжбанку, і до вечора на міжбанк вийшов Нацбанк, продаючи долар по 8,14 гривень.
    Все це свідчить про те, що в Україні наближається катастрофа. Саме з цього починалася криза 2008 року. І якщо керівництво держави продовжить демонструвати дилетантизм і некомпетентність повторення цієї кризи у ще більших масштабах уникнути буде неможливо.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.