• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинцам готовят новый налог
    Опубликовано: 2013-10-04 22:58:00

    Стосується він аграріїв. Людей, які заробляють на землі, хочуть оподатковувати по-новому. Зараз проект нового податку розробляється у профільному аграрному міністерстві
    Найбільше новий податок торкнеться тих господарів, які вирощують велику рогату худобу, свиней і птицю. Також у цей список потраплять ті, хто здає молоко. Суть податку заключається в тому, що представники сільськогосподарського бізнесу будуть оподатковуватися на загальній системі. Тобто фіксований податок, який є зараз, зникне, а на його місце прийде податок на прибуток,- інформує ua-ekonomist. За словами експертів, такий крок придумали ті, хто вважає, що підприємці, які займаються тваринництвом, платять менше, а заробляють чимало. Таким чином новий податок прирівняє їх, до тих аграріїв, хто має великі земельні володіння і відповідно більші податкові зобов`язання.

     

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.