• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Украине невиданный бюджетный кризис
    Опубликовано: 2013-09-19 07:03:12

    Член парламентського комітету з питань бюджету, народний депутат фракції «Батьківщина» Олег Медуниця заявив, що фракція «Батьківщина» вимагає від уряду врегулювати бюджетну кризу.

    Він нагадав, що на початку вересня президент Віктор Янукович, виступаючи у Верховній Раді, доручив уряду терміново внести зміни до держбюджету, які б дозволили збільшити соціальні стандарти і виплати. Також наголосив, що державний бюджет, який президент доручив уряду змінити, не набув змін.

    «Пройшло два тижні, жодних змін до держбюджету України, про які говорив президент, ми не маємо. Мільярди гривень зависли на казначейських рахунках через те, що цей уряд краде гроші місцевих громад»,- сказав Медуниця.

    «Ми також вимагаємо ухвалити держбюджет на 2014 рік відповідного до календарного плану, тому що так далі жити не можна. В країні бюджетна криза, якої ніколи в країні не було», - заявив Медуниця.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.