• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Украину надвигается новая волна кризиса
    Опубликовано: 2013-09-06 06:03:14

    Україна знову потерпатиме від фінансових негараздів. Адже за прогнозами фахівців, вони мають загостритись.
     
    Експерти центру макроекономічних досліджень "Сбербанку Росії" зазначають, що ймовірність її виникнення експерти оцінюють у 82%.
     
    "Національні Банки України та Казахстану сильно обмежують коливання курсу національної валюти до долара США...", - сказано в огляді.
     
    "За підсумками червня 2013 року, найбільша ймовірність валютної кризи протягом наступних 12 місяців відмічається в Україні - 82%. Далі - валютний ринок Білорусі - 59%", - йдеться в документі.
     
    "Збільшення ймовірності валютної кризи в Україні пов'язане з погіршенням динаміки умов торгівлі з вересня 2011 року", - сказано в огляді.
     
    За прогнозами "Сбербанку", середньорічний курс гривні в 2013 році складе 8,18 грн. за долар, у 2014-ому - 8,59 грн.
     
    "Виходячи з макроекономічних прогнозів ЦМД розвитку економіки країн СНД у 2013-2014 рр.., ми очікуємо збільшення ймовірності валютної кризи в Україні та Білорусі. Найбільше зростання ймовірності, за нашими оцінками, станеться в Україні, в результаті чого індикатор впритул наблизиться до 100% в протягом 2015 року", - йдеться в документі.

     

    businessua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.