• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Как Россия поняла, что Украина полный банкрот
    Опубликовано: 2013-06-27 00:33:18

    ВАТ "Газпром" збирається виставити рахунок Україну за недобір газу в 2013 р. Про це повідомив сьогодні офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

    Він нагадав, що компанія виставляла рахунок НАК "Нафтогаз України" за недобір газу в 2012 р., проте Україна його не сплатила. Сума даної вимоги становила 7 млрд дол.
    При цьому Купріянов додав, що "Газпром" не збирається подавати до суду на Україну, оскільки не розраховує, що українська сторона сплатить позов.
    "Щоб йти до суду, треба розуміти, звідки вони візьмуть гроші. Поки такого розуміння немає", - сказав він.
    Нагадаємо, Україна протягом останніх двох-трьох років скорочує обсяги закупівель газу у Росії і закуповує нижче прописаних в довгостроковому контракті мінімальних обсягів. Так, в 2012 р. Україна закупила близько 33 млрд куб. м російського газу, а на 2013 р. обсяг закупівель може скоротитися до 20 млрд куб. м.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.