• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинский олигарх поведал о своих огромных проблемах
    Опубликовано: 2013-06-25 23:33:10

    Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД, Донецьк) має кредитну заборгованість у розмірі 2,5 мільярда доларів.

    Про це повідомив голова ради директорів корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергій Тарута.

    "У корпорації великі кредити. Якщо говорити про консолідовану заборгованості, в тому числі з урахуванням наших угорських та польських підприємств - вона становить близько 2,5 мільярда доларів. Це тільки перед західними банками", - сказав він.

    При цьому голова ІСД зазначив, що корпорація планує реструктуризувати свою кредитну заборгованість.

    Разом з тим, за словами Тарути, кредитна заборгованість ІСД перед українськими банками становить близько 100 мільйонів доларів.

    Він також зазначив, що однією з основних причин, по якій ІСД змушена вести переговори про реструктуризацію кредитної заборгованості, є заборгованість держави з відшкодування податку на додану вартість (ПДВ).

    "У нас є велика проблема накопиченого в минулому періоді ПДВ. Це велика цифра, яка перевищує 0,5 мільярда доларів. Ми шукаємо можливість погашення заборгованості, що накопичилася разом з Міністерствами фінансів, доходів та економіки", - підкреслив Тарута.

    Як повідомлялося раніше, "Індустріальний Союз Донбасу" інвестував в енергозберігаючий проект Алчевського меткомбінату 675 мільйонів доларів.

    Як відомо, найбільшими акціонерами "Індустріального союзу Донбасу» з початку 2010 року є консорціум інвесторів на чолі з російським бізнесменом Олександром Катуніним (50% плюс дві акції) та українські бізнесмени Сергій Тарута і Олег Мкртчан.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.