• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держсільгоспінспекція здійснюю контроль за якістю зберігання зерна на підприємствах
    Опубликовано: 2013-01-14 09:04:49

    Уні 2012 року фахівцями Державної інспекції сільського господарства в Тернопільській області проведено моніторинг кількісно-якісного обліку зерна та продуктів його переробки на 20-ти зернових складах регіону. Тож, станом на 1 січня 2013 року на зернових складах області зберігається 469,421 т. зерна та насіння олійних культур, в т.ч.: зернових – 442,261 т., олійних – 27,160 т.

    Під час проведення перевірок фактів порушення якості при зберіганні зерна не виявлено, крім того, не виявлено зіпсованого та дефектного зерна. Зерно зберігається у задовільних умовах з підтриманням санітарного стану в місцях зберігання.

    Також, було відзначено, що вся готова продукція на підприємствах області зберігається в задовільних умовах. Якість продуктів переробки зерна відповідає вимогам діючих стандартів з дотриманням санітарного стану зерносховищ.

    Разом з тим, фахівці Державної інспекції сільського господарства в Тернопільській області перевірили правильність зважування, при надходженні та відвантаженні зерна, під час яких було встановлено, що розходження у вазі не перевищували допустимі норми.

    Зазначимо, що результати проведених перевірок показали, що лабораторії всіх зернових складів атестовані, а відомчі лабораторії ведуть контроль за зерном нового врожаю.

    Источник disgu

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.