• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про затвердження Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з торгівлі пестицидами та агрохімікатами (тільки регуляторами росту рослин)
    Опубликовано: 2012-12-22 17:03:49

    З метою отримання зауважень та пропозицій до проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України „ Про затвердження Ліцензійних умови провадження господарської діяльності з торгівлі пестицидами та агрохімікатами (тільки регуляторами росту рослин)” та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту, Міністерство аграрної політики та продовольства України оголошує його публікацію.

     


    Повний пакет документів до проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України „Про затвердження Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з торгівлі пестицидами та агрохімікатами (тільки регуляторами росту рослин)” розміщено в мережі  Інтернет  на офіційному веб-сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України: (minagro / розділ Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів 2012).

     

    Источник minagro

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.