• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Вінниці відбувся ярмарок вакансій для студентів-аграріїв
    Опубликовано: 2012-12-12 11:39:52

    У Вінницькому національному аграрному університеті відбувся 8-й щорічний ярмарок вакансій для випускників університету 2013 року. Цьогоріч особливим попитом у роботодавців користувалися спеціальності агрономічного й екологічного спрямування. А до переліку найбільш затребуваних спеціальностей, які дають перспективу випускникам застосовувати свої знання на підприємствах аграрного сектору економіки, ввійшов «Облік та аудит».
    Участь у події взяли представники Мінагрополітики України, агропромислових підприємств, ДУ «НМЦ «Агроосвіта», обласного та районного центрів зайнятості, начальники, працівники кадрових служб обласного та районного управлінь агропромислового розвитку.
    На ярмарку вакансій було оголошено конкурс на заміщення вакансій для механізаторів сільського господарства, технологів виробництва і переробки продукції тваринництва, менеджерів організацій. А до переліку найбільш затребуваних спеціальностей, які дають перспективу випускникам застосовувати свої знання на підприємствах аграрного сектору економіки, ввійшов «Облік та аудит».
    «Сприяння пошуку першого робочого місця за фахом, зустрічі випускників і потенційних роботодавців, адаптація навчального процесу до вимог сучасного аграрного виробництва є важливим етапом роботи нашого закладу», – зазначив проректор Вінницького НАУ Олександр Яремчук.

    Источник minagro

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.