• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Південна залізниця розмістила замовлення на Ізюмському тепловозоремонтному заводі
    Опубликовано: 2006-03-03 14:48:00

    Південна залізниця відновлює співробітництво з Ізюмським тепловозоремонтним заводом. У цех заводу вже надійшов тепловоз 2ТЕ116-1169 локомотивного депо Гребінка. Підприємство виконуватиме ще одне замовлення Південної – ремонт 22 колісних пар.

    Замовлення Південної – це не лише економічна доцільність, а перш за все – прагнення залізничників відродити регіональну промисловість.

    У минулому році Ізюмський тепловозоремонтний завод відзначив своє 90-річчя. Це потужне спеціалізоване підприємство із ремонту і модернізації тепловозів, яке сьогодні не має повного завантаження і виконує здебільшого одноразові замовлення.

    Керівництво Південної залізниці розглядає цю ситуацію як тимчасову. Вже найближчим часом Південна має намір розмістити на Ізюмському тепловозоремонтному заводі нові масштабні замовлення.

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.