• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Арсеній Яценюк: "Підписаний документ визначає новий етап українсько-американського торговельно-економічного співробітництва"
    Опубликовано: 2006-03-07 15:57:00

    Заявив Міністр економіки України у Вашингтоні під час прес-конференції з приводу підписання двостороннього Протоколу між Україною та США щодо доступу до ринків товарів і послуг.

    Арсеній Яценюк у своєму виступі висловив радість та подякував американській стороні за підтримку.

    Міністр економіки підкреслив, що “підписаний документ визначає новий етап українсько-американського торговельно-економічного співробітництва”. А.Яценюк акцентував на більш відритому подальшому довгостроковому економічному співробітництві між двома країнами та висловив сподівання на зростанні двосторонньої торгівлі, а також зростанні надходжень американських інвестицій в економіку України.

    Міністр також зазначив про необхідність завершення багатосторонніх переговорів з іншими країнами-ами робочої групи СОТ та закінчення Звіту Робочої групи, в чому сподівається на підтримку США.

    Інф. Міністерство економіки України

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.