• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд України заявляє, що у 2006 роцi немає пiдстав для дестабiлiзацiї нацiональної валюти
    Опубликовано: 2005-12-30 14:04:00

    Кабiнет Мiнiстрiв України офiцiйно заявляє, що наступного року немає пiдстав очiкувати дестабiлiзацiї української валюти. Про це Прем’єр-міністр Юрій Єхануров заявив на прес-конференцiї в п'ятницю в Києвi.

    "Уряд України заявляє, що у 2006 роцi немає жодних пiдстав очiкувати дестабiлiзацiйних явищ на валютному ринку, якi могли б призвести до дестабiлiзацiї гривнi", - наголосив Глава Уряду.

    Ю.Єхануров також зазначив, що запорукою стабiльностi гривнi є "значний рiвень" мiжнародних валютних резервiв. "Ми очiкуємо, що такi резерви на кiнець року складатимуть близько 20 мільярдів доларів США", - зазначив вiн.

    Прем'єр-міністр також наголосив, що основнi принципи державної грошово-кредитної полiтики на наступний рiк визначають межi змiн середньорiчного курсу гривнi в межах 5,0 - 5,2 грн. за 1 долар США.

    "Це повнiстю узгоджується з продовженням структурних реформ в економiцi та проведенням зваженої податкової, бюджетної, монетарної полiтики", - наголосив Глава Уряду, при цьому додавши, що офiцiйна заява Уряду викликана звучними дискусiями навколо цього питання.

    Урядовый портал

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.